ULTIMA ORĂ Compania aeriană portugheză TAP Air Portugal se retrage din România cu zborurile directe

ULTIMA ORĂ Compania aeriană portugheză TAP Air Portugal se retrage din România cu zborurile directe
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 dec 2018

Compania aeriană portugheză TAP Air Portugal se retrage din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Operatorul aerian sistează cursele pe ruta București-Lisabona din 27 ianuarie, singurele directe asigurate de companie între România și Portugalia, precizând totodată că renunță la România.

Retragerea este argumentată prin profitabilitatea redusă, aceasta fiind a doua retragere a companiei de pe piața locală.

FOTO Consulatul României din Chicago a sărbătorit Centenarul într-un hotel al lui Trump. Recepția a atras atenția unei organizații de etică, care susține că banii au ajuns în buzunarele președintelui SUA deși Constituția interzice CITEȘTE ȘI FOTO Consulatul României din Chicago a sărbătorit Centenarul într-un hotel al lui Trump. Recepția a atras atenția unei organizații de etică, care susține că banii au ajuns în buzunarele președintelui SUA deși Constituția interzice

TAP asigură că persoanele care au cumpărat deja bilete vor fi protejate pe zborurile altor companii aeriene sau vor putea cere rambursarea banilor.

Zborurile pe ruta București-Lisabona au fost reluate în vara anului trecut, după ce compania renunțase la acestea în primăvara 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
tap
retrage