Tranzacție - Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu intră în Sport Guru

Tranzacție - Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu intră în Sport Guru
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 14 feb 2022

Vertical Seven Group (VSG), fond de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu, a intrat în acționariatul Sport Guru, retailer de articole sportive specializate, cu vânzări de 23,7 milioane de lei în 2020. VSG deține acum o participație de 2%, restul acțiunilor fiind în proprietatea lui Mircea Valeriu Rasovan - 82% și Alexandru Cătălin Cristescu - 16%, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Sport Guru și-a început activitatea în 2010, când a fost lansat magazinul online SportGuru.ro. Ulterior, retailerul a intrat și pe zona offline, fiind operaționale în prezent cinci magazine - trei în București și câte unul în Cluj-Napoca și Brașov.

"Ne propunem să contribuim la dezvoltarea comunității alergătorilor amatori și de performanță din România (...) Pe site și în showroom-urile noastre, poți găsi produse din sporturi precum alergare, ciclism, tenis, box, baschet, outdoor, fitness, arte martiale/ judo, volei, schi, snowboarding, triatlon etc", scrie pe pagina web a retailerului.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Sport Guru a consemnat în 2020, conform celor mai recente date publice disponibile, un profit net de 1,74 milioane de lei, la un volum al business-ului de 23,7 milioane de lei, ambii indicatori fiind în creștere față de 2019.

VSG are ca asociați pe Iulian Florentin Cîrciumaru - 50% și Andrei Dan Crețu - 50%, potrivit termene.ro.

Fondul de investiții mai deține participații la Holde Agri Invest, Fitness Republic, Smartit Global, Client Risk, Mirror Digital, Wineful, Meet&Grit, Fitdas și Inceptional Service Inc.

viewscnt
Afla mai multe despre
sport guru
vertical seven group
articole sportive
magazine
retailer