Zitec a preluat echipa și portofoliul Inotec

Zitec a preluat echipa și portofoliul Inotec

Alexandru Lăpușan, director general Zitec

scris 19 sep 2016

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a preluat echipa și portofoliul Inotec, o companie full-service de web-design, dezvoltare și marketing digital, care a înregistrat anul trecut un business de 300.000 de euro.

Prin această operațiune, Zitec a vizat extinderea portofoliului de clienți, a echipei, precum și a departamentului Business Development.

De altfel, odată cu preluarea, acesta are un nou manager, în persoana lui Sorin Ștefan, fondatorul Inotec, recent numit Chief Commercial Officer în echipa Zitec. 

“Echipa Inotec a dovedit, prin numeroasele referințe din e-commerce, o eficiență deosebită pe clienți mici și medii, dar cu potențial de creștere foarte mare. Împreună cu experiența noastră pe proiecte de e-commerce complexe, vom reuși să atragem mai ușor clienți aflați la început de drum și să fim alături de ei până când vor deveni branduri de top, precum alți clienți Zitec, respectiv eMag, PayU, Altex, Flanco sau Paravion. În plus, suntem deschiși și pentru alte achiziții similare”, a declarat Alexandru Lăpușan, director general și fondator Zitec.

În prezent, Zitec are o echipă de 115 specialiști în dezvoltare software, design și marketing digital și se află într-un proces continuu de recrutare de colegi noi cu experiență în PHP, Magento, Quality Assurance, Mobile sau Online Marketing.

“Ne propunem să adăugăm noi linii de business în strategia noastră de dezvoltare și să mărim echipa de vânzări, astfel încât să creștem accelerat portofoliul Zitec de clienți locali și internaționali”, a declarat, la rândul său, Sorin Ștefan, director commercial al Zitec.

Proiectele implementate de Inotec acoperă piețe internaționale precum Franța, Belgia și Statele Unite ale Americii, și industrii ca fashion, servicii, construcții, auto, property management sau media.

Afacerile NTT Data Romania, plus 40% în primele 8 luni. Ținta până la finele anului, 35 milioane de euro CITEȘTE ȘI Afacerile NTT Data Romania, plus 40% în primele 8 luni. Ținta până la finele anului, 35 milioane de euro

Inotec are în prezent în portofoliu brand-uri precum La Fântâna, Stilago, Menatwork, Pet Manufacturers, Wavin Romania, Aristo Property Management, Orkla Foods, Zehava sau Regie Radio Music, care reunește sub umbrela sa Europa FM și Radio 21.

Zitec este specializată în dezvoltarea de produse și aplicații online complexe, precum și servicii de online marketing.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 19,6 milioane lei, în creștere cu 36%, și un profit net de circa 2,7 milioane lei, dublu față de 2014, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zitec
inotec
preluare