ANAF: 652 de contribuabili verificați în două zile au plătit la buget 15,8 milioane lei

ANAF: 652 de contribuabili verificați în două zile au plătit la buget 15,8 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2017

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat 652 contribuabili în perioada 22-23 iunie, aceștia plătind la bugetul de stat, după efectuarea controalelor, 15,77 milioane lei (3,45 milioane euro), a anunțat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inspectorii au efectuat acțiunile de control având ca obiectiv principal analiza modului de evidențiere, declarare și plată a creanțelor fiscale, scrie News.ro.

”Urmare a acțiunilor de control, în perioada în care au fost derulate verificările, contribuabilii supuși controlului au efectuat plăți în contul bugetului general consolidat în cuantum total de 15,77 milioane lei”, se arată în comunicat.

Acțiunile se înscriu în obiectivele strategice ale ANAF care vizează creșterea conformării voluntare și a eficienței colectării, prin controale la contribuabilii care manifestă un risc fiscal ridicat și/sau o slabă conformare.

Vameșii din București au confiscat în două zile 1,2 milioane de țigarete de contrabandă și o autoutilitară CITEȘTE ȘI Vameșii din București au confiscat în două zile 1,2 milioane de țigarete de contrabandă și o autoutilitară

ANAF are ca obiectiv creșterea gradului de conformare a contribuabililor în ceea ce privește plata obligațiilor către bugetul consolidat, inclusiv în zona prețurilor de transfer.

În luna mai, președintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că Fiscul are ca obiectiv creșterea gradului de conformare a contribuabililor în ceea ce privește plata obligațiilor către bugetul consolidat, inclusiv în zona prețurilor de transfer.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
contribuabili