ANAF face curățenie pe piața insolvențelor: a aprobat 484 de practicieni și a respins sau descalificat 329

ANAF face curățenie pe piața insolvențelor: a aprobat 484 de practicieni și a respins sau descalificat 329
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2017

O comisie specială constituită la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a încheiat verificarea respectării cerințelor de către practicienii în insolvență din România, decizia finală fiind descalificarea sau respingerea a 329 de practicieni și aprobarea a 484 de practicieni, între care se regăsesc toți jucătorii importanți de pe piață, potrivit datelor publicate miercuri de Fisc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, lista oficială a practicienilor agreați cuprinde 484 de nume, în timp ce pe lista celor respinși se află 42 de practicieni, iar 287 de practicieni în insolvență au fost descalificați, scrie News.ro.

Deciziile au fost emise de către o comisie constituită prin ordinul 2442/2016  al președintelui ANAF, pe baza unei proceduri de verificare a cerințelor în vederea agreării a practicienilor în insolvență.

Fiscul vinde zeci de mașini de la 600 lei, printre care un VAZ din 1988 și o Dacia 1310, dar și Mercedes și BMW CITEȘTE ȘI Fiscul vinde zeci de mașini de la 600 lei, printre care un VAZ din 1988 și o Dacia 1310, dar și Mercedes și BMW

Pe lista practicienilor agreați se numără numele mari din sector, precum Euro Insol (casă de insolvență controlată de Remus Borza și care a gestionat dosare cu greutate precum Hidroelectrica, UCM Reșița sau Vulcan), CITR, BDO Business Restructuring și Rominsolv, ultimele două având în portofoliu insolvența Oltchim.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
insolventa