Compania de consultanță și audit PwC are un nou CEO pentru Europa Centrală și de Est

Compania de consultanță și audit PwC are un nou CEO pentru Europa Centrală și de Est

Nick Ko, CEO PwC Europa Centrala și de Est

scris 12 apr 2018

Compania de consultanță și audit PricewaterhouseCoopers (PwC) l-a numit pe Nick Kós, în prezent Country Managing Partner al PwC Ungaria, în poziția de CEO pentru Europa Centrală și de Est.

Nick Kós are 49 de ani și este de origine irlandeză și maghiară. În prezent este Country Managing Partner al PwC Ungaria și a lucrat în cadrul PwC timp de 27 de ani, din care 24 în Europa Centrală și de Est, și 18 ca Partener de Audit.

Înainte de această alegere, el a ocupat diverse funcții de conducere ca Lider de Audit pentru Regiunea de Vest din cadrul PwC ECE, Lider al Echipei de Servicii de Audit pentru Sectorul Produselor Industriale, precum și lider de audit în Rusia și Regiunea de Est.

Costurile de concediere în Romania sunt printre cele mai scăzute din Europa - studiu CITEȘTE ȘI Costurile de concediere în Romania sunt printre cele mai scăzute din Europa - studiu

PwC este prezentă pe piața din Europa Centrală și de Est de mai bine de 25 de ani. PwC Europa Centrală și de Est (PwC CEE) este o rețea de firme, alcătuită din entități juridice separate, în conformitate cu legile și reglementările locale aplicabile. Compania are peste 10.000 de angajați, inclusiv 281 de parteneri, care lucrează în 56 de birouri din 29 de țări din regiune.

PricewaterhouseCoopers prezentă în 158 de țări din întreaga lume și are peste 236.000 de angajați.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pwc
consultanta
audit
nick kos