Companiile cu plata la zi a impozitelor ar putea beneficia de o bonificație

Companiile cu plata la zi a impozitelor ar putea beneficia de o bonificație
scris 25 iun 2019

Companiile care în ultimii trei ani au fost la zi cu obligațiile de plată ar putea beneficia de o bonificație, a declarat, marți, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

BCR Banca pentru Locuințe: Decizia ÎCCJ va submina funcționarea pieței de economisire-creditare în România CITEȘTE ȘI BCR Banca pentru Locuințe: Decizia ÎCCJ va submina funcționarea pieței de economisire-creditare în România

"S-a spus foarte mult, și în 2015 îmi aduc aminte, companiile care se conformau voluntar, care erau la zi cu obligațiile, pe bună dreptate întrebau "bun, și noi cum putem fi motivați să avem același comportament fiscal?". Și atunci una dintre propuneri, care nu este prinsă în schimb aici, dar care este luată în calcul și o putem discuta pentru a fi cuprinsă în forma finală a acestui act este aceea ca, la data de 25, atunci când e termenul de plată, să se propună o reducere, o bonificație, să spunem, pentru companiile care în ultimii trei ani de zile au fost la zi cu obligațiile la plată. Vedem exact cât anume și până la ce sumă, că trebuie să fie un procent, dar nu mai mult de o anumită sumă. Acesta ar fi una dintre propuneri pentru cei care sunt la zi cu obligațiile", a spus Eugen Teodorovici la conferința "Politici fiscale pentru restructurarea financiară și susținerea mediului de afaceri", scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxe
eugen teodorovici