DOCUMENT ANAF lansează GHIDUL privind întocmirea și utilizarea principalelor documente financiar-contabile

DOCUMENT ANAF lansează GHIDUL privind întocmirea și utilizarea principalelor documente financiar-contabile
scris 17 feb 2020

ANAF a întocmit și publicat un ghid care ar trebui să ajute contabilii referitor la întocmirea și utilizarea principalelor documente financiar - contabile și obligații referitoare la întocmirea raportărilor anuale întocmirea raportărilor anuale prevăzute de Legea contabilității. Acesta este primul ghid pus la dispoziția plătitorilor de taxe în acest an.

Suzuki își extinde gama de modele hibrid si devine primul producator care comercializeaza doar modele hibrid 12V si 48V. Time to Hybrid! CITEȘTE ȘI Suzuki își extinde gama de modele hibrid si devine primul producator care comercializeaza doar modele hibrid 12V si 48V. Time to Hybrid!

Ghidul se adresează persoanelor fizice și asocierilor fără personalitate juridică și persoanelor juridice române care au obligația de a conduce contabilitatea în partidă simplă sau în partidă dublă, după caz.

Ce așteptări avem de la anul fiscal 2020? CITEȘTE ȘI Ce așteptări avem de la anul fiscal 2020?

Ghidul poate fi văzut aici

Alte ghiduri puse la dispoziția contribuabililor de către ANAF

GHID ANAF - Dobânzi și penalități în caz de neplată la termen, nedeclarare sau declarare incorectă a obligațiilor fiscale

GHID ANAF pentru procedura de mediere - populația și firmele pot opri executarea silită doar cu o notificare și pot discuta cu ANAF cum să achite datorii și amenzi

ANAF GDPR - ANAF are ghid pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Nu vă faceți griji, dreptul de a fi uitat nu se aplică la Fisc!

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
ghid
contabili
contabilitate