eFactură - ANAF și Ministerul Finanțelor organizează în decembrie două webinarii pe această temă

eFactură - ANAF și Ministerul Finanțelor organizează în decembrie două webinarii pe această temă
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 13 dec 2023

Din 1 ianuarie 2024, Sistemul național RO e-Factura devine obligatoriu pentru operatorii economici care efectuează livrări de bunuri și prestări de servicii care au locul livrării sau prestării în România. Specialiștii Ministerului de Finanțe și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală organizează două webinarii, cu tema RO e-FACTURA, în zilele de 14 și 21 decembrie. Recent a fost publicat și un ghid privind utilizarea sistemului de facturare electronică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Durata acestora este de 2 ore și include și o sesiune de întrebări/răspunsuri.

Înscrierea este facilă, direct pe portalul ANAF, și se poate efectua până la data și ora începerii webinariilor, în limita locurilor disponibile, potrivit unui comunicat al Fiscului.

De asemenea, pe portalul ANAF a fost publicat Ghidul privind utilizarea sistemului național de facturare electronică RO e-Factura, la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Sistemul național privind factura electronică RO e-Factura a fost creat în vederea punerii la dispoziția operatorilor economici a unui serviciu electronic pentru emiterea și primirea facturilor.

Standardizarea sistemului de facturare electronică la nivel internațional are beneficii semnificative în ceea ce privește funcționarea economiilor, impactul asupra mediului și reducerea sarcinilor administrative.

viewscnt
Afla mai multe despre
efactura
ghid
facturare electronica
anaf
efactura b2b
ministerul finantelor