Evenimente Deloitte România: București, Timișoara și Cluj. Verificări la final de an și impactul noutăților fiscale pentru companii

Evenimente Deloitte România: București, Timișoara și Cluj. Verificări la final de an și impactul noutăților fiscale pentru companii
scris 10 ian 2019

Ce obligații, oportunități sau riscuri apar în contextul închiderii anului calendaristic? Ce noutăți aduce legislația fiscală și ce implicații pot avea pentru companiile din România?

De obicei, la final de an, departamentele financiar-contabile se concentrează pe îndeplinirea obligațiilor declarative, însă sunt recomandabile și verificări specifice care pot genera atât noi obligații de declarare, dar și oportunități.

Experții Deloitte România vor organiza o serie de evenimente dedicate închiderii de an la București (15 ianuarie), Timișoara (16 ianuarie), Cluj (17 ianuarie) și vor aborda implicațiile din perspectiva impozitului pe profit, a prețurilor de transfer sau a TVA.

Totodată vor discuta despre principalele modificări ale legislației fiscale, cazuri recente ale Curții de Justiție UE, reforma sistemului european de TVA sau noutăți în reglementările contabile românești.

Agenda completă a evenimentelor și detaliile privind înregistrarea pot fi găsite aici: București, Timișoara și Cluj.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte romania
legislatie fiscala