Fiscul a inițiat în primul trimestru un număr mult mai mare de controale. A atras sume suplimentare de 2 miliarde lei

Fiscul a inițiat în primul trimestru un număr mult mai mare de controale. A atras sume suplimentare de 2 miliarde lei
scris 26 mai 2017

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a derulat în primul trimestru (ianuarie-martie) peste 42.000 de controale la firme și persoane fizice, cu 13% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit Fiscului, în urma acestor controale au fost atrase la bugetul generat consolidat sume suplimentare de 2,07 miliarde de lei și a fost diminuată pierderea fiscală cu suma de 649 milioane lei.

În urma controalelor, inspectorii ANAF au aplicat peste 10.300 de amenzi contravenționale însumând 49,3 milioane lei, cu 18% mai mult decât în primele trei luni din 2016. De asemenea, au fost încasate aproape 12.500 de amenzi, totalizând 50,57 mil lei, cu 37% peste aceeași perioadă a anului anterior.

Fiscul continuă seria controalelor cu nume de zeități antice. Intră în piețele de legume și fructe sub auspiciile zeiței Ceres, la cererea lui Dragnea CITEȘTE ȘI Fiscul continuă seria controalelor cu nume de zeități antice. Intră în piețele de legume și fructe sub auspiciile zeiței Ceres, la cererea lui Dragnea

Au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor peste 780 de sesizări pentru un prejudiciu de 1,5 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
fisc
controale
inspectii