Inspecția Muncii a pus la dispoziția angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal

Inspecția Muncii a pus la dispoziția angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

Inspecția Muncii a pus la dispoziția angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România CITEȘTE ȘI eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România

Începând cu această dată, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs, generate sau validate din versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

Cerințele de raportare DAC6 pot viza evenimente diverse, uneori banale, nu doar tranzacții complexe. Riscurile neraportării sau raportării incomplete sunt semnificative CITEȘTE ȘI Cerințele de raportare DAC6 pot viza evenimente diverse, uneori banale, nu doar tranzacții complexe. Riscurile neraportării sau raportării incomplete sunt semnificative

Noua versiune Revisal 6.0.8 aduce o serie de elementele noi:

INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania CITEȘTE ȘI INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania

- Actualizarea nomenclatorului COR
Actualizarea Clasificării Ocupațiilor din România în conformitate cu Ordinul de modificare și completare a Clasificării Ocupațiilor din România - nivel de ocupație emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Institutul Național de Statistică nr. 1.477/12.10.2020 /1.056/ 14.10.2020.   

Cum arată un cadou premium pentru bărbații preocupați de imaginea personală CITEȘTE ȘI Cum arată un cadou premium pentru bărbații preocupați de imaginea personală

Contractele în vigoare (active/suspendate/detașate) care au înregistrat codul 3252 în versiunea 6.0.8 nu se vor actualiza automat la noua versiunea de COR și vor fi regăsite în lista Actualizare COR, unde se va selecta ocupația aferentă contractului dintre codurile nou apărute:  325201 administrator programe naționale boli transmisibile/ 325202 agent rețea boli transmisibile/325203 asistent coordonator programe naționale curative și boli netransmisibile (sau oricare alta ocupație validă din nomenclatorul actualizat).

Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine CITEȘTE ȘI Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine

- Introducerea unui nou atribut pentru câmpul Tip normă:
Normă întreagă conform O.U.G.  nr. 132/2020, care are asociate informații referitoare la durata timp muncă, tip interval repartizare și timp muncă. Se aplică pentru toate tipurile de contract existente cu normă întreagă (Contract individual de muncă, Contract de muncă la domiciliu, Contract de munca cu clauza de telemuncă, Contract de ucenicie la locul de muncă, Contract de muncă temporară), mai puțin pentru tipul de contract Contract individual de muncă pentru tineri dezavantajați – Legea nr. 189/2018.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

- Introducerea unui nou tip de contract: Contract de muncă temporară cu clauză de telemuncă.
- Alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale în vigoare: perioada de contract acceptată este cuprinsă în intervalul 6 – 36 luni.
- Identificatorul de salariat: CNP/Serie pașaport/Serie Act nu mai acceptă virgulă.  Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă.
- Indentificatorul de contract: Număr contract nu mai acceptă virgulă. Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă. Aceasta restricție se aplică contractelor neradiate, aflate în una din stările următoare: activ, suspendat sau detașat.

"Doresc să le mulțumesc colegilor mei și echipei care s-a ocupat de acest proiect. A fost un efort uriaș, o muncă tenace, contra cronometru. Practic, s-a reușit ca, într-o lună și jumătate, să fie introdusă această nouă funcționalitate atât de necesară în momentul de față în contextul evoluției relațiilor de muncă. În plus, îmi exprim satisfacția că am reușit să realizăm acest lucru în cadrul mentenanței, fără costuri suplimentare." a declarat Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
inspecția muncii
revisal