KPMG Legal România a numit doi noi parteneri, Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu

KPMG Legal România a numit doi noi parteneri, Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 18 feb 2019

KPMG Legal România a numit doi noi parteneri, Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu, care se alătură astfel celorlalți trei avocați coordonatori ai firmei. Cei doi sunt avocați cu experiență în companii din Magic Circle, un termen informal folosit pentru a desemna cele mai prestigioase firme de avocatură din Londra.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

KPMG Legal România este parte din rețeaua globală a KPMG Legal.

KPMG Legal România are, acum, cinci avocați parteneri conduși de Laura Toncescu, avocat cu experiență de peste 20 de ani în domeniul juridic și cu specializare în servicii financiare, potrivit unui comunicat KPMG.

Nicoleta Mihai și Sebastian Olteanu, ceilalți doi avocați coordonatori, completează echipa de management a firmei, concentrată pe coordonarea strategiei echipei de 28 de avocați.

Vlad Peligrad are peste 17 ani de practică juridică în companii internaționale de avocatură, cu experiență în litigii & arbitraj, proceduri de insolvență, investigații de fraudă și gestionarea crizelor. Expertiza sa de specialitate include asistarea și reprezentarea marilor companii internaționale în toate tipurile de litigii: civile, fiscale, white collar, precum și arbitraje internaționale și locale.

CONFIRMARE Finanțele vin în trei etape cu modificările ample vizând firmele, datoriile istorice la stat și ANAF, măsuri prezentate de Profit.ro în ianuarie CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Finanțele vin în trei etape cu modificările ample vizând firmele, datoriile istorice la stat și ANAF, măsuri prezentate de Profit.ro în ianuarie

Cătalin Oroviceanu are peste de 17 ani de experiență atât în firme de avocatură locale și internaționale, precum și lucrând pentru un fond de capital privat cu afaceri în România. A fost implicat în numeroase tranzacții de fuziuni și achiziții în diferite sectoare economice, reprezentând atât cumpărători, cât și vânzători în timpul proceselor de audit juridic, de negociere și încheiere a contractelor de vânzare-cumpărare, de asociere în participațiune / contracte între acționari și contractelor de management.

Oroviceanu a efectuat, de asemenea, diverse proceduri de restructurare (fuziuni și divizări) atât pentru investitori străini cât și locali. El publică în mod regulat articole de specialitate și a predat dreptul comercial timp de 10 ani la Facultatea de Drept a Universității din București. Deține un master în drept la Facultatea de Drept a University College London, precum si un doctorat în același domeniu. A fost până de curând coordonatorul departamentului juridic al Abris Capital Partners în Romania. Anterior, a lucrat pentru biroul din București al Clifford Chance, precum si pentru o firmă de avocatură afiliată unei companii Big 4.

KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanță fiscală și Consultanță în afaceri în 153 de țări, având 207.000 de profesioniști în toată lumea. Firmele membre independente din rețeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvețiană. Fiecare firmă membră a rețelei KPMG reprezintă o entitate distinctă și separată din punct de vedere juridic.

CONFIRMARE Banca Centrală Europeană îi bate dur obrazul lui Teodorovici pentru că nu a fost consultată în privința \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Banca Centrală Europeană îi bate dur obrazul lui Teodorovici pentru că nu a fost consultată în privința "taxei pe lăcomie", ceea ce încalcă normele UE: "Risc de impact substanțial asupra sistemului bancar"

În România și Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.

viewscnt
Afla mai multe despre
kpmg
vlad peligrad
cătălin oroviceanu