Mărfuri contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Mărfuri contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2018

O mie șase sute de perechi de încălțăminte contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanța Sud Agigea. Mărfurile sosiseră din China și erau destinate unei firme din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au făcut controlul amănunțit la un container sosit din China, scrie News.ro.

În urma verificărilor, echipele de control au descoperit 1.600 de perechi de încălțăminte, bunuri contrafăcute. Mărfurile erau destinate unei societăți comerciale din București, administratorul firmei fiind un cetățean chinez de 33 de ani, cu reședința în județul Ilfov.

CCR amână discuțiile asupra sesizărilor de neconstituționalitate a legii pentru modificarea Codului Penal depuse de președinte, de ICCJ și de partidele de opoziție CITEȘTE ȘI CCR amână discuțiile asupra sesizărilor de neconstituționalitate a legii pentru modificarea Codului Penal depuse de președinte, de ICCJ și de partidele de opoziție

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

viewscnt
Afla mai multe despre
marfuri contrafacute
confiscare
agigea