Singurul restaurant cu profil canadian din Cluj-Napoca va fi închis, proprietarii acuză schimbările fiscale introduse de Guvern

Singurul restaurant cu profil canadian din Cluj-Napoca va fi închis, proprietarii acuză schimbările fiscale introduse de Guvern
scris 24 ian 2018

Singurul restaurant cu profil canadian din Cluj-Napoca va fi închis la sfârșitul acestei luni, cei doi proprietari, tineri canadieni, care au deschis localul în urmă cu 3 ani, susținând că opresc afacerea din cauza schimbărilor legislative fiscale operate de la București.

"Stimați clienți,

Cu tristețe vă anunțăm că restaurantul Off the Wall se va închide în 31 Ianuarie 2018. A fost o plăcere și o onoare să vă servim timp de 3 ani și jumătate, timp în care toată echipa a pus multă pasiune și suflet în toate meniurile «off the wall» pe care le-am pregătit pentru voi. Am dorit să vă introducem în bucătăria canadiană arătându-vă că în Cluj se poate mânca bine cu ingrediente fresh, de la piață, fără microunde sau semipreparate și ne place să credem că am reușit să vă convingem că fresh e întotdeauna mai bun. Am dorit să fim locul unde prietenii se adună la o bere artizanală și un burger bun creând amintiri plăcute care îi vor face să se întoarcă mereu cu plăcere... un loc confortabil, fără pretenții, cu ospătari prietenoși și glumeți, un loc ca acasă.

Din păcate, schimbările fiscale introduse de Guvern anul trecut au pus în încurcătură multe afaceri mici, printre care și pe noi. Din 1 Ianuarie 2018 au apărut alte schimbări, mult mai brutale, care din păcate ne împiedică să ne continuăm activitatea.

EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: "Un fleac, v-am ciuruit pe toți!"

Sperăm că ne veți accepta propunerea de a veni să vă bucurați de un ultim burger, fried pickle, kalbi ribs și/sau o bere artizanală românească înainte să ne închidem ușile...

Mulțumim pentru susținerea de până acum! Fără voi n-am fi putut să ne vedem visul realitate!

Echipa Off the Wall", este mesajul transmis clienților.

Restaurantul este deținut de doi tineri canadieni, Oliver Ryffel și Tayler Adams-Gladue.

La finele anului trecut, Guvernul a introdus mai multe schimbări fiscale, printre care transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, sistemul defalcat de plată a TVA, impozit pe cifra de afaceri pentru anumite firme în locul impozitului pe profit.

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurant
canadian
fiscale