Acțiunile Meta cresc puternic după anunțarea rezultatelor. Gigantul a reușit să își revină după un declin istoric

Acțiunile Meta cresc puternic după anunțarea rezultatelor. Gigantul a reușit să își revină după un declin istoric
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 iul 2023

Acțiunile Meta au crescut astăzi cu până la 8,1%, la 323 de dolari, în tranzacțiile de dinaintea pieței (premarket), după ce gigantul social media a estimat că veniturile din publicitate vor susține creșterea veniturilor totale în cel mai rapid ritm din 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
La aproape 18 luni după ce a stabilit recordul pentru cea mai mare scădere a cotațiilor din istoria bursei, Meta a recuperat aproape integral scăderea.
Cerberus Capital Management și Highgate au ratat două luni de plăți pentru un împrumut la 30 de hoteluri Courtyard by Marriott CITEȘTE ȘI Cerberus Capital Management și Highgate au ratat două luni de plăți pentru un împrumut la 30 de hoteluri Courtyard by Marriott

În februarie anul trecut, compania mamă a Facebook și Instagram a pierdut 251 de miliarde de dolari într-o singură zi, când a semnalat o încetinire a creșterii veniturilor din cauza concurenței puternice, ceea ce a declanșat o criză continuă care a tras în jos acțiunile pentru cea mai mare parte a anului 2022.

Acum, creșterea veniturilor sale se redresează, costurile sunt sub control, iar Reels - videoclipuri scurte, similare cu ceea ce văd utilizatorii pe rivalul TikTok - a reușit să crească gradul de utilizare, iar acum ajută și la atragerea agenților de publicitate.

Cu toate acestea, acțiunile sunt la 18% distanță de recordul atis în 2021.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
actiuni meta