Amazon, la un pas de preluarea Metro-Goldwyn-Mayer

Amazon, la un pas de preluarea Metro-Goldwyn-Mayer
scris 25 mai 2021

Gigantul din domeniul comerțului electronic Amazon se pregătește să anunțe cumpărarea studioului de film Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), potrivit unei surse apropiate negocierilor, citată de Bloomberg.

Potrivit aceleași surse, Amazon ar urma să plătească aproape 9 miliarde de dolari pentru MGM.

TABEL Chiria ȋn clădirile de birouri din București a scăzut CITEȘTE ȘI TABEL Chiria ȋn clădirile de birouri din București a scăzut

Primele informații că Amazon negociază preluarea producătorului și distribuitorului de filme și seriale au apărut luna aceasta.

Informația că MGM este de vânzare a fost pubilicată încă din decembrie. MGM deține în jur de 4.000 de filme și aproximativ 17.000 de ore de seriale, printre care se numără francize mari, precum James Bond, Stargate, The Handmaid’s Tale, Rocky, Stargate, Robocop, Legally Blonde și Vikings.

Pentru Amazon, care deține serviciul Amazon Prime Video, achiziția MGM ar reprezenta o extindere puternică a .conținutului disponibil Serviciul de streaming al Amazon, care în România costă 14 lei pe lună, are peste 200 de milioane de utilizatori la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
metro-goldwyn-mayer
mgm
amazon
amaozn prime
vanzare mgm
amazon mgm
cumparare mgm
amazon filme