Confirmări privind intrarea Porsche în Formula 1, cu ajutorul Red Bull

Confirmări privind intrarea Porsche în Formula 1, cu ajutorul Red Bull
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 iul 2022

Noi informații privind achiziția unei entități Red Bull de către cei de la Porsche au fost publicate de Bloomberg, care susține că este aproape de semnare un contract între cele două companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Intenția celor de la Porsche de a intra în Formula 1, considerată drept cel mai mare canal de marketing pentru mărcile premium de mașini, se apropie de concretizare, după cum reiese dintr-o serie de documente citate de Bloomberg. Planul privind intențiile Audi și Porsche de a intra în Formula 1 prin achiziția unor echipe a fost confirmat oficial în primăvarea acestui an, când Consiliul de Supervizori a aprobat aceste investiții. Mai mult, șeful VW Group Herbert Diess, care va fi înlocuit de la 1 septembrie de șeful Porsche, a declarat că Porsche a început deja să lucreze la un motor dedicat mașinilor de formula 1.

Planul dezvăluit acum, care vizează achiziția a 50% din Red Bull technology, face referire la o solicitare a Porsche către autoritățile de Formula 1 pentru un termen de 10 ani. Red Bull Technologies este echipa care construiește șasiurile echipei Oracle Red Bull Racing.

Renault Group încheie primul semestru pe pierdere, din cauza activităților din Rusia, dar marchează o îmbunătățire a profitabilității operaționale CITEȘTE ȘI Renault Group încheie primul semestru pe pierdere, din cauza activităților din Rusia, dar marchează o îmbunătățire a profitabilității operaționale

Informațiile mai arată că o eventuală înțelegere ar putea fi parafată până la finalul acestei veri. Reprezentanții Porsche au precizat că există „discuții constructive” între cele două entități, dar că o decizie finală încă nu a fost luată.

Separat, informații privind o posibilă negociere a celor de la Audi cu echipa McLaren nu au fost confirmate oficial. Singura informație a fost cea venită dinspre McLaren, care a spus că nu intenționează să vândă echipa de F1.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
formula 1
red bull