Elon Musk crede că o recesiune în SUA este foarte probabilă în viitorul apropiat

Elon Musk crede că o recesiune în SUA este foarte probabilă în viitorul apropiat
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 iun 2022
Miliardarul american Elon Musk, CEO-ul Tesla, crede că o recesiune în SUA este foarte probabilă în viitorul apropiat, potrivit Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"O recesiune este inevitabilă la un moment dat,  iar în ceea ce privește o recesiune în viitorul apropiat, aceasta este probabilă", a declarat Musk într-un interviu acordat Bloomberg News.
Țările occidentale se confruntă cu o penurie de produse - rămân fără bere, floricele de porumb, ceapă și salam CITEȘTE ȘI Țările occidentale se confruntă cu o penurie de produse - rămân fără bere, floricele de porumb, ceapă și salam

"Nu este o certitudine, dar pare mai probabil să aibă loc decât să nu", a adăugat Musk.

Declarațiile vin după ce Musk, cel mai bogat om din lume, le-a spus recent directorilor Tesla că are un "sentiment puternic negativ" în legătură cu economia.
 
Încercând să oprească creșterea bruscă a inflației, Rezerva Federală (Fed) a majorat dobânda de referință cel mai mult din 1994 încoace. Acest lucru a generat noi scăderi pe Wall Street și a crescut șansele unei recesiuni.
 
Între timp, președintele american John Biden a reiterat luni că o recesiune în SUA nu este "inevitabilă", în urma unei discuții cu fostul secretar al Trezoreriei, Larry Summers, care consideră că există o șansă semnificativă ca Statele Unite să se confrunte cu stagflația.
viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
recesiune
stagflatie
economia sua
scadere economica
inflatie
fed
tesla