Gafă a celor de la Porsche: Mașină de 150.000 dolari, pusă la vânzare cu 18.000 dolari

Gafă a celor de la Porsche: Mașină de 150.000 dolari, pusă la vânzare cu 18.000 dolari
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 6 feb 2023

O greșeală într-un anunț publicat online de un dealership Porsche din China i-a făcut pe șoferii aflați în căutare de chilipiruri auto să spere că pot intra în posesia celui mai nou model Panamera pentru mai puțin de 20.000 de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Atunci când un dealer Porsche din China a postat un anunț online pentru cel mai nou Panamera, nu curbele elegante ale sedanului au atras cel mai mult atenția, ci prețul avantajos, scrie Bloomberg.

Conform anunțului, dealerul părea să ofere automobilul de lux la un preț de doar 124.000 de yuani (18.000 dolari), aproximativ o optime din prețul real de pornire, de 998.000 de yuani (148.000 dolari).

România a depășit Polonia și, la mare distanță, Ungaria la mașini electrice CITEȘTE ȘI România a depășit Polonia și, la mare distanță, Ungaria la mașini electrice

Greșeala a fost observată abia după ce sute de clienți potențiali au plătit taxa de rezervare, în sumă de 911 yuani. Porsche a transmis că reprezența auto din orașul Yinchuan, situat în nordul țării, a încărcat informații care conțineau "o greșeală gravă în ceea ce privește prețul de vânzare cu amănuntul afișat".

Gafa nu a fost dezamăgitoare pentru toată lumea. Prima persoană care a făcut o rezervare online pentru modelul Panamera promovat la prețul eronat a fost contactată de Porsche, compania declarând că părțile au negociat o soluție “acceptabilă” pentru achiziția automobilului.

Porsche a contactat toți ceilalți ofertanți în mod individual pentru a le explica situația și a-și cere scuze și va rambursa taxele de rezervare în termen de 48 de ore, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche panamera
gafa porsche
anunt vanzare panamera