Gigantul chinez de e-commerce JD.com negociază cumpărarea unui retailer britanic

Gigantul chinez de e-commerce JD.com negociază cumpărarea unui retailer britanic
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2024
JD.com negociază cumpărarea retailerului britanic de electronice Currys.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
Într-un dosar de reglementare se arată că firma chineză are termen până pe 18 martie să facă o ofertă, conform Bloomberg.
 
În vară, gigantul chinez de e-commerce JD.com și-a lansat propriu model de inteligență artificială. Cea de-a doua mare platformă de comerț electronic din China a dezvăluit un model lingvistic pentru uz corporate, alăturându-se astfel altor companii chineze, incluisv Alibaba, în cursa pentru dezvoltarea unor aplicații emergente de inteligență artificială, precum ChatGPT de la OpenAI.
 
JD.com va folosi mai întâi serviciul, numit ChatRhino, pentru uz propriu în domenii precum comerțul electronic, logistică și marketing. Compania va extinde oferta către clienții întreprinderilor începând cu prima jumătate a anului 2024, potrivit lui Cao Peng, președintele comitetului de tehnologie al JD.com și președinte al JD Cloud.
Microsoft și Activision Blizzard iau în considerare vânzarea unei părți din activitatea de cloud gaming din Marea Britanie pentru a obține aprobarea tranzacției CITEȘTE ȘI Microsoft și Activision Blizzard iau în considerare vânzarea unei părți din activitatea de cloud gaming din Marea Britanie pentru a obține aprobarea tranzacției

JD.com este cel mai recent mare gigant chinez din domeniul tehnologiei care încearcă să își îmbunătățească ofertele cu ajutorul inteligenței artificiale. 

 
viewscnt
Afla mai multe despre
ai
jd.com
e-commerce
chatgpt