Nestle nu mai vinde ciocolată cu conținut redus de zahăr din cauza cererii scăzute

Nestle nu mai vinde ciocolată cu conținut redus de zahăr din cauza cererii scăzute
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2020

Grupul elvețian Nestle SA a decis să înceteze să mai vândă ciocolata Milkybar Wowsomes, un produs care utiliza o tehnologie inovatoare destinată reducerii conținutului de zahăr, din cauza vânzărilor slabe, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzările de ciocolată Milkybar Wowsomes, un produs lansat în urmă cu mai puțin de doi ani pe piața din Marea Britanie, au fost "dezamăgitoare" deoarece gustul era unul diferit de cel al ciocolatei cu un conținut normal de zahăr, a declarat joi directorul de tehnologie de la Nestle, Stefan Palzer, scrie Agerpres.

Percheziții DNA la Spitalul Floreasca și la locuința medicului Mircea Beuran CITEȘTE ȘI Percheziții DNA la Spitalul Floreasca și la locuința medicului Mircea Beuran

Milkybar Wowsomes a fost primul produs care a utilizat o tehnologie dezvăluită de Nestle în 2016 și care permitea crearea unui zahăr cu o structură mai poroasă, ceea ce rezulta în reducerea cu aproximativ o treime a cantității de zahăr.

Acum Nestle lucrează la următoarea generație de tehnici de reducere a zahărului care vor fi introduse în acest an și vor fi implementare într-o gamă largă de produse, inclusiv băuturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
nestle
ciocolata