Reddit, platforma de social media care a alimentat raliul meme-acțiunilor, pregătește listarea la bursă

Reddit, platforma de social media care a alimentat raliul meme-acțiunilor, pregătește listarea la bursă
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 dec 2021

Reddit, platforma de social media care a contribuit la raliul așa-numitelor acțiuni “meme” de la începutul anului, a depus documentele în vederea listării la bursă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Operatorul platformei a anunțat că a depus în mod confidențial o cerere de ofertă publică inițială la autoritatea de reglementare a pieței de capital (SEC) din SUA.

Compania, care a fost evaluată la 10 miliarde de dolari de către investitori în cadrul unei runde de finanțare privată în această vară, nu a dezvăluit ce evaluare va căuta în cadrul ofertei publice, scrie Bloomberg.

Banca Angliei surprinde cu prima majorare de dobândă în pandemie. Acțiunile europene cresc CITEȘTE ȘI Banca Angliei surprinde cu prima majorare de dobândă în pandemie. Acțiunile europene cresc

Reddit a atras un interes crescut din partea publicului și a investitorilor la bursă în prima parte a anului, când utilizatorii forumului WallStreetBets au alimentat un val de tranzacții pe o serie de acțiuni vizate de poziții short semnificative.

Acțiunile unor companii ca GameStop și AMC au consemnat atunci creșteri spectaculoase, provocând pierderi însemnate fondurilor speculative.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
actiuni meme
meme stocks
listare
ipo
oferta publica initiala
gamestop