Verizon a vândut platforma de microblogging Tumblr proprietarului WordPress. Preț mult sub plata Yahoo din 2013

Verizon a vândut platforma de microblogging Tumblr proprietarului WordPress. Preț mult sub plata Yahoo din 2013
scris 14 aug 2019

Verizon Communications a ajuns la un acord pentru vânzarea platformei de socializare și microblogging Tumblr către compania americană Automattic, proprietarul WordPress.com.

Termenii financiari nu au fost dezvăluiți. Potrivit Verizon, tranzacția nu va avea un impact material asupra veniturilor grupului, semn că Tumblr a fost vândută mult sub valoarea de 1,1 miliarde de dolari la care a fost achiziționată de Yahoo în 2013, scrie Bloomberg. Verizon a cumpărat Tumblr în 2017, odată cu preluarea principalelor active ale Yahoo.

Conform informațiilor vehiculate în presa internațională, Automattic a plătit mai puțin de 10 de milioane de dolari pentru Tumblr.

Fondatorul Huawei vrea să transforme gigantul telecom într-o “armată de fier invincibilă” pentru a se lupta cu SUA. Plan masiv de reorganizare pregătit CITEȘTE ȘI Fondatorul Huawei vrea să transforme gigantul telecom într-o “armată de fier invincibilă” pentru a se lupta cu SUA. Plan masiv de reorganizare pregătit

Verizon Communications își reorganizează divizia online Verizon Media (fosta Oath), pentru a se concentra pe activitățile de bază din domeniul telefoniei mobile.

Anul trecut, Verizon a înregistrat costuri de 4,6 miliarde de dolari cu deprecierea activelor diviziei, a cărei valoare a fost practic înjumătățită.

Tot în 2018, Verizon a vândut platforma de fotografii Flickr către SmugMug, în schimbul unei sume nespecificate.

Verizon Media deține, printre altele, brandurile AOL, Huffington Post și Engadget.

viewscnt
Afla mai multe despre
verizon
tumblr
automattic
vanzare
tranzactie
wordpress