EXCLUSIV Tarom a lansat procedurile pentru a-și închiria sediul central. Plan gândit pe cel puțin 10 ani

EXCLUSIV Tarom a lansat procedurile pentru a-și închiria sediul central. Plan gândit pe cel puțin 10 ani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 apr 2021

Operatorul aerian național Tarom a început procedura prin care pregătește închirierea sediului său central, împreună cu terenul adiacent, operațiune pregătită și anunțată de Profit.ro în urmă cu un an. Activele sunt în orașul Otopeni, județul Ilfov, iar planul este să fie închiriate pentru o perioadă de cel puțin 10 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Acum, compania a început procedurile de selectare a unui consultant care va stabili "modalitățile de maximizare a beneficiilor în urma valorificării sediului central", conform datelor transmise Profit.ro.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Cu o suprafață totală desfășurată de 15.731,40 metri pătrați, imobilul are un volum construit de 65.500 metri cubi. Terenul adiacent clădirii măsoară 18.277 metri pătrați.

Viitorul locatar va avea dreptul să execute lucrări de consolidare, reabilitare, modernizare și reconfigurare a clădirii, fără însă a afecta structura de rezistență a acesteia.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Tarom a fost înființată în 1954.;

În 2019, conform celor mai recente date publice disponibile, Tarom a avut pierderi de 169,65 milioane de lei (de la 182,77 milioane lei în 2018) și venituri totale de 1,35 miliarde de lei (de la 1,38 miliarde lei în 2018).

Ultimul an în care compania aeriană a înregistrat profit a fost 2007.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
teren
cladire
sediu
inchiriere
consultant