Accenture, printre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing și consultanță în management, deschide al 7-lea centru din România și lansează angajări

Accenture, printre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing și consultanță în management, deschide al 7-lea centru din România și lansează angajări

Sediul Accenture București. Foto: accenture.com

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 20 nov 2017

Accenture, printre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing și consultanță în management, își extinde prezența în România prin deschiderea unui nou centru în Brașov, al șaptelea din țară, unde va angaja 100 de persoane în următoarea perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Noul centru, situat în ansamblul Coresi Business Park din Brașov, va fi inaugurat în luna decembrie și va oferi clienților servicii de gestionare a proceselor de business.

Compania vrea să ajungă la 100 de angajați la centrul din Brașov într-un interval de șase luni, recrutările urmând să se concentreze inițial pe absolvenți de studii universitare cu abilități de limbă germană.

Frații Micula au vândut SIF Oltenia acțiunile la compania care operează 5 hoteluri din Băile Felix CITEȘTE ȘI Frații Micula au vândut SIF Oltenia acțiunile la compania care operează 5 hoteluri din Băile Felix

Accenture are peste 2.700 de angajați în România, în cinci orașe: București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași și Timișoara. Compania furnizează clienților europeni servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni.

La nivel mondial, Accenture este prezentă cu aproximativ 425.000 de angajați în peste 120 de țări. Compania are sediul central în Dublin, Irlanda, și venituri anuale de aproximativ 35 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
accenture
centru
brasov
deschidere
angajati
consultanta management