FOTO Tranzacție: Spaniolii de la OCA Global semnează prima achiziție în România. Pas strategic în extinderea grupului în Europa Centrală și de Est

FOTO Tranzacție: Spaniolii de la OCA Global semnează prima achiziție în România. Pas strategic în extinderea grupului în Europa Centrală și de Est
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 5 dec 2023

Compania spaniolă de inspecție și certificare OCA Global a semnat prima achiziție în România de la deschiderea filialei locale, la începutul anului, preluând acum compania Compcontrol ING, unul dintre principalii furnizori de servicii de inginerie și testare NDT din țară, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Fondată de Luiza Vladu în 1997, Compcontrol furnizează servicii de consultanță de inginerie, de testare, precum și de control de înaltă calitate.

Compania, cu sediul la Ploiești și aproximativ 50 de angajați, a efectuat examinări nedistructive (NDT) regulate la CNE Cernavodă Unitatea 1 începând cu 1998 și, după 2007, la Unitatea 2.

Anul trecut, firma a avut afaceri de 1,46 milioane de lei, în urcare de la aproape 1,2 milioane de lei în 2021. Profitul net a crescut cu 35%, de la 385.450 de lei la 520.700 de lei.

FOTO Tranzacție surpriză: Producător canadian celebru de geci de lux cumpără o fabrică în România, care livrează și pentru alți giganți CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție surpriză: Producător canadian celebru de geci de lux cumpără o fabrică în România, care livrează și pentru alți giganți

OCA Global este un grup de afaceri privat, cu sediul central în Spania, dedicat activităților de inspecție, control al calității, certificare, testare, consultanță și instruire, având peste 3.000 de angajați și birouri în 16 țări.

Compania și-a deschis filială la București în ianuarie.

Preluarea Compcontrol reprezintă un pas strategic în extinderea grupului în Europa Centrală și de Est.

Alessandro Romei este Country Manager al OCA Global România.

viewscnt
Afla mai multe despre
oca global
compcontrol ing ploiesti
achizitie compcontrol ploiesti
teste ndt
servicii inspectie si certificare
luiza vladu