Startup-ul german Etvas, care are printre fondatori un român, a atras 1 milion de euro de la investitori

Startup-ul german Etvas, care are printre fondatori un român, a atras 1 milion de euro de la investitori

Ilie Ghiciuc

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 3 mar 2021

Startup-ul german Etvas, care are printre fondatori un român, a atras 1 milion de euro de la investitori, inclusiv de la High-Tech Gründerfonds și Main Incubator.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Startup-ul  fintech a fost înființat în 2019 de antreprenorul român Ilie Ghiciuc, alături de Sören Timm.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Etvas, cu sediul în Hamburg, ajută băncile și companiile de asigurări să furnizeze servicii personalizate clienților prin intermediul unui marketplace. Marketplace-ul Etvas, de tip B2B2C (business-to-business-to-consumer) pune în legătură companiile de asigurări și băncile cu furnizorii de servicii cu valoare adăugată (servicii de tip add-on precum protejarea identității, blocarea mai multor carduri cu singur click etc).

Platforma Etvas se bazează pe inteligența artificială (AI) și machine learning pentru a ajuta instituțiile financiare să ofere servicii personalizate clienților.

Pe lângă High-Tech Gründerfonds și Main Incubator, la runda de finanțare "seed" au luat parte Plug and Play și Sparkasse Bremen.

viewscnt
Afla mai multe despre
etvas
ilie ghiciuc
finantare etvas
fondator roman
fintech