Un grup de oameni de afaceri români - indicat în presa din Ghana ca "business moguls" care pregătesc investiții

Un grup de oameni de afaceri români - indicat în presa din Ghana ca "business moguls" care pregătesc investiții

Sursa foto:starrfmonline.com

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 mar 2018

Un grup de oameni de afaceri români spun că vor să investească în Ghana, având o primă discuție în acest sens, la București, cu o delegație din statul african, condusă de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Regionale din Ghana, Shirley Ayorkor Botchwey.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Printre oamenii de afaceri care se arată interesați de investiții în Ghana se află Dragoș Nițescu, CEO al dezvoltatorului Amitria Expert Developers, și Dan Beșciu, președinte al Euro Construct Trading `98. Beșciu este, totodată, și proprietar al restaurantului Golden Blitz.

Euro Construct Trading '98 este una dintre cele mai importante companii de construcții de pe piața locală, dar a intrat recent în insolvență, la propria cerereCompania, locul trei pe piața românescă de profil, a obținut și numeroase contracte cu statul, singură sau în asociere cu alte firme, ultimul contract realizat fiind Pasajul Sudului din București.

CITEȘTE ȘI Agentia Națională pentru Locuințe solicită oferte pentru executarea de lucrări de construcții de imobile

Pe lista celor interesați să investească în Ghana mai sunt indicați și reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Impact Developers & Contractors și cei ai C - Gaz & Energy Distribuție.

Botchwey, cea care a condus delegația din Ghana, a descris întâlnirea ca "istorică și productivă", oamenii de afaceri români urmnd să plece în Ghana în perioada următoare pentru discuții concrete, potrivit presei locale din statul african.

Totodată, omul de afaceri Dragoș Nițescu a dat asigurări că, în urma întâlnirii cu delegația din Ghana, el și alți oameni de afaceri vor vizita țata în următoarele 45 de zile pentru a identifica zona de interes pentru investiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
ghana
afaceri
investitii
amitria expert developers
oameni afaceri
golden blitz
euro construct trading '98