România nu are activități comerciale directe cu SUA, astfel că tarifele majorate impuse de președintele Donald Trump pentru vehiculele și piesele auto importate din Uniunea Europeană nu vor afecta direct industria auto din România, dar Asociația Constructorilor Auto din România spune că vor fi afectate companiile auto din UE și cele din SUA, dar și, indirect, cele de componente din țara noastră.
Cemacon se lansează oficial pe piața din Ungaria, marcând astfel începutul unei noi etape în dezvoltarea regională a companiei.
Industriașii români se reunesc pentru a analiza impactul taxelor impuse de președintele american, Donald Trump, asupra activității lor.
Resursa umană specializată, medici și asistenți medicali, este deficitară și în România și prost repartizată în teritoriu, mulți oameni având acces limitat la serviciile de sănătate, a arătat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în deschiderea Profit Health.forum - Ediția a XV-a.
Grupul IBB Holding și B&L Gruppe din Hamburg au semnat un contract pentru dezvoltarea unui complex de birouri în Hafen Parkquartier din Frankfurt.
Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air plănuiește să lanseze peste 40 de rute noi în 2025 și să adauge 50 de aeronave suplimentare, de la 231 câte are în prezent.
După ce în deceniul trecut bursa românească a fost una a poveștilor cu dividende având randament mare, anul 2025 aduce remunerări mai mici chiar decât în anii precedenți, iar unii emitenți nici nu fac repartizări de cash către acționari, relevă analiza Profit.ro.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, deschide astăzi, la ora 9.30, Profit Health.forum - Ediția a XV-a, la care vor participa principalele autorități decidente și jucătorii relevanți în domeniu.
Producătorul ucrainean de hrană pentru animale de companie Kormotech, lider pe piața de origine, a vândut anul trecut în România produse în valoare de aproape 10 milioane de euro. Piața românească este una strategică și prioritară pentru Kormotech, care și-a fixat ca obiectiv atragerea unei cote de peste 10% din vânzările totale înregistrate local în acest domeniu.
Producătorul de schele Layher, aflat în topul celor mai mari afaceri de familie din Germania, se pregătește să își dezvolte propria hală de depozitare și birouri în România, în care își va muta activitatea desfășurată acum în spații închiriate din București și Cluj, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.