Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ruxandra Gardef, Managing Partner Signature Smile Clinic

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ruxandra Gardef, Managing Partner Signature Smile Clinic
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Articole de presă citite în ultima perioadă de Ruxandra Gardef, Managing Partner Signature Smile Clinic

"Reduce Seating Times With Digital Technology: A Case Report" - link (dentistrytoday.com)

(Metoda înregistrării digitale a câmpului protetic câștigă din ce în ce mai mult teren, momentul înregistrarii amprentei fiind unul nu foarte plăcut pentru pacient. De asemenea salvează timp, iar înregistrările au o fidelitate crescută, metoda venind în completarea frezării computerizate CAD-CAM)

"Treating White Spots: New Caries Infiltration Technique.  Minimally Invasive Dentistry" - link (dentistrytoday.com)

(În fiecare zi, ne străduim ca manoperele pe care le facem să fie cu sacrificiu minim de țesut natural, astfel încât această metodă ne vine în sprijin, atât din acest punct de vedere, cât și pentru confortul pacientului anxios sau al copiilor, care nu mai sunt nevoiți să suporte sunetul și senzația frezei dentare)

"Collaborative Care for Better Aesthetic Outcomes" - link (dentistrytoday.com)

(În clinica mea, un pacient este văzut de minim trei specialiști. Pentru ca rezultatul final să fie unul reușit, avem nevoie de manopere executate perfect și de sănătate și funcționalitate atât la nivelul dinților, cât și al structurilor din jur (gingii, parodontiu). De aceea o muncă în echipă, în care fiecare specialist vine cu rezolvările sale, asigură un rezultat estetic și, cel mai important, sănătos și de durată)

Estetica dentară, specializare aflată la granița științei cu arta, este un domeniu în plină dezvoltare în România, țară care s-a impus în ultimul deceniu ca cea mai populară destinație europeană pentru turismul stomatologic, trend semnalat pe fondul unei creșteri spectaculoase și continue a numărului clinicilor private și a pieței de echipament medical. Dezvoltat din dorința de a duce medicina dentară la cel mai înalt nivel, proiectul soților Gardef, clinica Signature Smile, are în centru o pasiune comună, anume zâmbetul. Un reflex nativ care, mai apoi, s-a transformat în carieră. Înființată în 2011, Signature Smile, clinică dentară amplasată central, oferă pacienților săi tratamente și soluții pentru orice tip de problemă, prin servicii de endodonție, chirurgie, estetică dentară și facială, protetică, ortodonție, prevenție oncologică, imagistică. Dotată cu linii tehnologice de ultimă generație, clinica dispune și de un sistem VelscopeVx, aparat care identifică microleziunile orale, ideal în investigațiile pentru prevenția și tratarea cancerului.

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, dr. Ruxandra Gardef, Managing Partner al clinicii Signature smile, a obținut competență în chirurgie orală și implantologie, astfel încât să poată diagnostica și trata, în echipe interdisciplinare, orice problemă de medicină dentară. Specializată în estetică, Ruxandra Gardef a urmat cursuri avansate, coordonate de specialiști recunoscuți la nivel monidal, cum ar fi doctorul canadian Eliot Mechanic sau specialistul turc Galip Gurel. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor