Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Radu Dumitru Stănescu, fondatorul platformei 1tedjob.com

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Radu Dumitru Stănescu, fondatorul platformei 1tedjob.com
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Articole de presă citite în ultima perioadă de Radu Dumitru Stănescu, fondatorul platformei 1tedjob.com

''How to Launch Your Digital Platform'' - link (hbr.org)

(Articolul te ajută să înțelegi dinamica lansărilor de platforme, făcând o analiză pe ultimii 10 ani și să înțelegi deciziile strategice pe care ar fi important să le iei atunci când construiești o platformă online)

''What Entrepreneurs Get Wrong'' - link (hbr.org)

(Articolul susține că orice antreprenor ar trebui să învețe din experiențele altor antreprenori, indiferent dacă invață din reușitele sau din eșecurile acestora, cu exemple și explicații de greșeli pe care alți antreprenori le-au făcut în lansarea platformelor digitale)

Radu Dumitru Stănescu este fondatorul platformei și al conceptului 1tedjob.com și are un background de peste 20 de ani de consultanță în management pentru companii naționale și multinaționale din Europa de Sud-Est și Centrală. Zona sa de expertiză cuprinde strategie de business, la nivel extern și intern și dezvoltare organizațională. De-a lungul carierei a lucrat cu peste 50 de companii, inițial ca angajat în Heineken, Unilever și Purator, apoi consultant în peste 400 de proiecte, unde a interacționat cu echipe mari (peste 80 de oameni), grupuri internaționale și personal specializat. Certificat de către Centrul de Leadership Creative, Psihometrice, Canada, OPP Londra și Strategyzer Elveția, pentru folosirea următoarelor instrumente de consultanță: Discover the leader in you, Leading through transition, Leadership in crisis periods, 360º Evaluation suite, MBTI, FIRO-B, Thomas-Killman, Leadership Campbell and Canvas.

1tedjob.com este o platformă inovatoare pe piața recrutării online, un mediu virtual în care candidații, angajatorii și recrutorii pot comunica și interacționa eficient și transparent. Platforma oferă candidațiilor vizibilitate într-un proces de recrutare și oportunitatea de a-și testa cunoștințele, competențele tehnice și competențele comportamentale sau de a primi un raport video personalizat despre tipul lor de personalitate. Își pot crea un profil de angajat complet, inclusiv cu un video CV, sau pot participa la interviuri video, atunci când sunt selectați de o companie. Platforma oferă companiilor beneficii de timp și resurse, acestea având ocazia de a preselecta cei mai potriviți candidați prin punerea la dispoziție de teste psihometrice, video CV, video-interviu samd.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor