Joburi la Net Shape: Alpinist utilitar și tehnician Telecom pentru proiecte în Europa și România

Joburi la Net Shape: Alpinist utilitar și tehnician Telecom pentru proiecte în Europa și România
scris 8 ian 2019

Dacă ai experiență în postul de alpinist utilitar Telecom sau tehnician telecomunicații și vrei să faci parte dintr-o echipă cu experiență și proiecte în țara și străinătate, te invităm să ne contactezi pentru a-ți povesti în amănunt ce planuri de viitor avem. Împreună. 

Ce lucrăm: instalări echipamente telecomunicații pentru operatori de telefonie, site-uri 3G și 4G la cheie, instalări MW. 

Ce așteptări avem: Abilitate de lucru la înălțime, bun tehnician, cunoștințe de electrică, cunoștințe Fibră Optică, cunoștințe minime PC, experiență minimă 2 ani, serios, dispus la deplasări majoritatea timpului, posesor permis auto categoria B. 

Ce trebuie să faci: Instalare, testare, configurare și comisionare echipamente telecom, întocmirea documentelor de acceptanță pentru următoarele tipuri de echipamente: MW, Stații de bază GSM, 3G, 4G. 

Ce oferim: salariu și bonusuri în funcție de aptitudini și implicare în proiectele companiei, posibilitatea de a evolua într-un mediu plăcut alături de profesioniști telecom, posibilitatea de a lucra în proiecte naționale și internaționale. 

Pentru detalii și programări la interviu te rugăm să folosești următoarele date de contact:

  • Mail: office@netshape.ro
  • Telefon: 0728010111
viewscnt
Afla mai multe despre
net shape
joburi