Donald Trump dezvăluie un plan de 1.500 de miliarde de dolari pentru infrastructură

Donald Trump dezvăluie un plan de 1.500 de miliarde de dolari pentru infrastructură
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

Administrația Trump urmează să contureze luni principalele direcții ale planului său de investiții de 1.500 de miliarde de dolari în favoarea infrastructurilor, printre care numeroase în stare deplorabilă au nevoie urgentă de a fi renovate, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Bugetul președintelui Donald Trump, care va fi publicat luni, va include 200 de miliarde de dolari consacrate drumurilor, autostrăzilor, podurilor și altor infrastructuri importante pentru economia Statelor Unite, potrivit unor responsabili de la Casa Albă, scrie Agerpres.

Stefan Muller, unul din candidații la poziția de CEO al Renault Group, va pleca din companie. Celălalt candidat, Thierry Bollore, ar putea fi anunțat săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Stefan Muller, unul din candidații la poziția de CEO al Renault Group, va pleca din companie. Celălalt candidat, Thierry Bollore, ar putea fi anunțat săptămâna viitoare

Construite în majoritate între anii 1950 și 1970, autostrăzile, drumurile, podurile, căile ferate, aeroporturile și alte infrastructuri se află în stare foarte proastă, "în ruină" după spusele președintelui american, pentru că nu au fost întreținute și modernizate de-a lungul timpului.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
drumuri
autostrazi