Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul Voiculescu - Institutul de Cercetări Alimentare

Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul Voiculescu - Institutul de Cercetări Alimentare
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2024

Tribunalul București a dispus suspendarea executării sentinței prin care instanța a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 de ani de închisoare pentru corupție pentru privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

"În temeiul dispozițiilor art. 460 alin.1 C. proc. pen. dispune suspendarea executării sentinței penale nr. 701/26.09.2013 pronunțată de Tribunalul București, Secția I Penală, definitivă prin decizia penală nr.888/08.08.2014 a Curții de Apel București, Secția II Penală, în dosarul nr.25497/3/2012", se arată în decizia Tribunalului Bucureștiului, scrie Agerpres.

ANUNȚ Planul României - să devină principalul producător de muniție pentru tancurile Abrams CITEȘTE ȘI ANUNȚ Planul României - să devină principalul producător de muniție pentru tancurile Abrams

Decizia nu este definitivă.

Pe 8 august 2014, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu, iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de închisoare, fiind stabilit un prejudiciu de aproximativ 60 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
tribunalul bucurești
prejudiciu
dan voiculescu