20 de proiecte predate și o cifră de afaceri aproape dublă pentru Sport Play Systems. Compania aduce un nou concept

20 de proiecte predate și o cifră de afaceri aproape dublă pentru Sport Play Systems. Compania aduce un nou concept
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2024

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems, a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în întreaga țară. Volumul intens de activitate a permis companiei clujene să aibă o creștere importantă a cifrei de afaceri, la peste 30,3 milioane lei pentru 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania are alte 13 proiecte în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an.

ULTIMA ORĂ Renault Group anulează planurile privind o listare a diviziei electrice Ampere CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Renault Group anulează planurile privind o listare a diviziei electrice Ampere

Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu proiect finalizat, anul trecut, de către Sport Play Systems. Cu o suprafață totală de 3.000 mp, investiția s-a ridicat la  aproape 6 milioane de lei. La sfârșitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat și parcul „Faleza Dunării” Brăila, un centru mix de agrement. Compania a mai realizat proiecte pentru clienți din Cluj, București, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistrița, Călărași, atât pentru zona publică, cât și companii private.

Cele 20 de proiecte finalizate în 2023, au asigurat Sport Play Systems o cifră de afaceri de peste 30,3 milioane lei, o creștere de 175% față de anul precedent.

„Creșterea accesului la spații deschise, amenajate adecvat pentru practicarea sportului e vitală în România, aflată în topul celor mai sedentare țări”, spune Mihai Balaș, CEO la Sport Play Systems

Compania începe acest an cu 13 noi proiecte aflate, deja, în implementare, dar și planuri de a introduce pentru prima dată în România echipamente de joacă interactive și digitale, inclusiv un nou concept  "Outdoor Classroom" , un proiect pilot în care participă alături de alte 5 țări. Prima lucrare pentru 2024 va fi predată în această primăvară, când Sport Play Systems va finaliza proiectul de furnizare și instalare echipamente de joacă și fitness urban  din parcul Liniei II, București. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sport play systems
skatepark