AFI Europe Romania a finalizat faza I a AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România

AFI Europe Romania a finalizat faza I a AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iul 2020

AFI Europe Romania a a finalizat dezvoltarea fazei I a AFI City, primul proiect rezidențial al companiei pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

AFI City este primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România, aflat în sectorul 1 al Capitalei, lângă stația de metrou Laminorului. Investiția pentru prima fază se ridică la 16 milioane de euro, iar TGC a fost desemnat drept contractor general pentru această primă fază a proiectului.

Proiectul a fost prezentat la Profit TV și poate fi văzut AICI.

Construcția AFI City a început în a doua parte a anului 2018.

Compania spune că Faza 1 a fost vândută în totalitate și se află, în acest moment, în proces de predare către noii locatari. Prima fază a complexului AFI City constă în 190 de apartamente și 228 de locuri de parcare supraterane, amplasate în cartierul Bucureștii Noi.

„ AFI City este primul nostru proiect rezidențial în România, bazat pe expertiza noastră pe piața locală, prin proiecte de retail și de birouri, cât și pe experiența noastră extinsă din sectorul rezidențial, pe alte piețe europene, cum ar fi Cehia, Polonia, Serbia și Bulgaria. Vom continua dezvoltarea proiectelor noastre în România, în condițiile în care angajamentul nostru față de comunitățile locale din întreaga țară rămâne puternic”, spune Doron Klein, CEO AFI Europe Romania. 

Google lansează YouTube Music în 10 țări europene CITEȘTE ȘI Google lansează YouTube Music în 10 țări europene

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este o companie specializată în dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în centrul Capitalei. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe romania