Germania va ridica un gard la granița cu Polonia pentru a se proteja de pesta porcină africană

Germania va ridica un gard la granița cu Polonia pentru a se proteja de pesta porcină africană
scris 23 sep 2020

Landul german Brandenburg va ridica un gard permanent de-a lungul graniței cu Polonia pentru o împiedica răspândirea pestei porcine africane, a anunțat marți un oficial german, potrivit agenției DPA.

Obiectivul este de a limita deplasările porcilor mistreți, principalii vectori ai acestei boli, care nu reprezintă un pericol pentru oameni, dar este aproape întotdeauna fatală în cazul animalelor, scrie Agerpres.

UiPath a început pregătirile pentru listarea la bursă. Unicornul înființat de români ar putea fi evaluat la 15 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI UiPath a început pregătirile pentru listarea la bursă. Unicornul înființat de români ar putea fi evaluat la 15 miliarde de dolari

Potrivit ministrului pentru afaceri sociale, sănătate, integrare și protecția consumatorului din landul Brandenburg, Ursula Nonnemacher, decizia a fost luată după ce negocierile cu Polonia privind ridicarea unui gard permanent au eșuat. Un gard mobil de 120 de kilometri există în prezent la granița germano-poloneză dinspre sud și până în orașul Frankfurt pe Oder.

viewscnt
Afla mai multe despre
pesta porcina
polonia
germania