Plarforma daneză Commoditrader își extinde echipa

Plarforma daneză Commoditrader își extinde echipa

Sterică Bala

scris 18 mar 2020

Commoditrader, platforma digitală de comercializare online a produselor agricole lansată în România în toamna anului trecut, își mărește echipa locală prin cooptarea lui Sterică Bala, trader cu experință de 6 ani pe piața de agribusiness. 

Sterică Bala s-a alăturat echipei Commoditrader în poziția de business development manager pentru România. Rolul său este să relaționeze cu fermierii, traderii, FNC-urile, morile, reprezentanții asociațiilor de profil agricol și jucătorii din piața agricolă. Sterică Bala vine din poziția de originator de teren pentru CHS Agritrade Romania. Anterior, acesta a mai lucrat la Agro Oil Service, Top Seeds și Real Test.

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Măsurile pregătite de Guvern: Credite garantate 90% și cu dobânda subvenționată pentru companii CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Măsurile pregătite de Guvern: Credite garantate 90% și cu dobânda subvenționată pentru companii

Commoditrader este un startup fintech danez înființat în 2018 de Julie Koch Fahler și Ida Boesen și de un grup de fermieri danezi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
commoditrader
produse agricole