Romsilva pune pe piață două milioane de metri cubi de lemn

Romsilva pune pe piață două milioane de metri cubi de lemn
scris 15 sep 2017

Romsilva va pune pe piață două milioane de metri cubi de lemn, din care 1,5 milioane de metri cubi de buștean, iar industria mobilei va avea prioritate conform Regulamentului de valorificare a mesei lemnoase, a declarat directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor  - Romsilva, Ciprian Pahonțu, pentru Agerpres.

Lukoil România, într-un dosar DIICOT privind constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală CITEȘTE ȘI Lukoil România, într-un dosar DIICOT privind constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală

"Există un regulament de valorificarea a mesei lemnoase din proprietatea publică a statului în curs de revizuire. Ministerul Apelor și Pădurilor a avut consultări în ultimele două luni cu toți actorii interesați și acum acest proiect este în circuit interministerial. Proiectul așa cum știm noi că a plecat prevede ca lemnul fasonat să fie oferit într-o primă etapă numai celor care sunt din industria mobilei după care în etapa a doua acest lemn poate fi oferit tuturor celor interesați. Cuantumul volumului recoltat de către Regia Națională a Pădurilor Romsilva și de pus pe piață este limitat prin acest proiect de HG la 20% din posibilitatea pădurilor din proprietatea publică a statului", a declarat Ciprian Pahonțu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
romsilva
lemne