Rusia restricționează importurile de produse din carne de porc din România

Rusia restricționează importurile de produse din carne de porc din România
scris 25 mai 2018

Autoritatea Federală Sanitară Veterinară din Rusia (Rosselkhoznadzor) a anunțat, joi, că a introdus restricții temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc și produse conținând carne de porc din România, ca urmare a epidemiei de pestă porcină, informează Itar Tass.

Noi condiții la cumpărarea terenurilor agricole: Nu vor putea fi revândute decât statului timp de 15 ani. Condiții speciale pentru arendași, inclusiv firme, și facilități pentru tinerii fermieri CITEȘTE ȘI Noi condiții la cumpărarea terenurilor agricole: Nu vor putea fi revândute decât statului timp de 15 ani. Condiții speciale pentru arendași, inclusiv firme, și facilități pentru tinerii fermieri

"Decizia a fost luată din cauza înrăutățirii situației epizootice cu privire la pesta porcină africană și a dovezilor privind extinderea epidemiei în Uniunea Europeană. În special, potrivit International Epizootic Bureau, un nou focar a fost înregistrat în rândul porcilor mistreți din zona Satu Mare din România", se arată într-un comunicat de presă al Rosselkhoznadzor, potrivit Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
carne de porc