Achiziție record de mașini Peugeot și Citroen pentru o flotă românească de rent-a-car

Achiziție record de mașini Peugeot și Citroen pentru o flotă românească de rent-a-car
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 apr 2019

Una dintre cele mai mari companii de rent-a-car din România a încheiat o tranzacție record, pentru achiziția a 600 de autoturisme Peugeot și Citroen.

Importatorul mărcilor Peugeot și Citroen, Trust Motors, a semnat un contract important cu Klass Wagen, pentru livrarea a 600 de automobile, cu o valoare totală de peste 6 milioane de euro. Automobilele vor fi lvrate începând cu luna aprilie, acestea urmând să fie disponibile pentru clienți imediat.

Este a doua tranzacție cu Klass Wagen, prima având ca obiect 250 automobile.  Această a doua tranzacție este cea mai mare de la o singură companie auto.

Martin Winterkorn, fost președinte VW, inculpat de procurorii germani în scandalul diesel CITEȘTE ȘI Martin Winterkorn, fost președinte VW, inculpat de procurorii germani în scandalul diesel

Modelele livrate în cadrul contractului au fost Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroën C3, Citroën C3 Aircross și Citroën C4 Cactus. Acestea vor fi în toate sediile Klass Wagen din țară, respectiv, la Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Iași, Bacău, Otopeni.

Urmărește-ne și pe Google News
viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot
citroen
importator peugeot
flota citroen
achizitie flota masini
klass wagen
trust motors