Air France-KLM a obținut o finanțare de 500 de milioane de euro de la fondul de investiții Apollo Global Management

Air France-KLM a obținut o finanțare de 500 de milioane de euro de la fondul de investiții Apollo Global Management
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2023

Air France-KLM a semnat un acord definitiv cu firma cu capital privat Apollo Global Management pentru o injecție de capital de 500 de milioane de euro, pentru una dintre unitățile sale de inginerie și întreținere, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele de vânzare și leaseback sunt mecanisme comune de finanțare în aviație. Dar un val de investiții din noi surse de finanțare a crescut concurența pentru companiile tradiționale de leasing.

Peste 500 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă, săptămâna viitoare. Cauza: lucrări la rețeaua de termoficare CITEȘTE ȘI Peste 500 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă, săptămâna viitoare. Cauza: lucrări la rețeaua de termoficare

Finanțarea de la Apollo va fi folosită pentru activitatea de componente de inginerie și întreținere (MRO) a companiei franceze și nu va avea ca rezultat schimbarea proprietății diviziei și nici nu va avea vreun impact asupra contractelor angajaților, a spus compania.

Apollo va subscrie obligațiuni perpetue purtând o rată a dobânzii de 6,9% în primii trei ani, după care vor fi aplicate creșteri graduale și plafoane, a spus compania.

INFOGRAFICE Afacerile cu căminele de bătrâni depășeau anul trecut 200 de milioane de lei și ar putea trece de 600 milioane de lei în următorii cinci ani. În 2008, afacerile cu căminele de bătrâni nu depășeau 4,61 milioane lei CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Afacerile cu căminele de bătrâni depășeau anul trecut 200 de milioane de lei și ar putea trece de 600 milioane de lei în următorii cinci ani. În 2008, afacerile cu căminele de bătrâni nu depășeau 4,61 milioane lei

Air France va avea posibilitatea de a le răscumpăra în orice moment după trei ani.

Air France-KLM și Apollo Global Management au intrat într-o soluție similară anul trecut, în care firma cu capital privat a investit 500 de milioane de euro în companie pentru a ajuta la rambursarea ajutorului primit de la statul francez.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france-klm
appolo global management
air france injecție de capital