ALD Automotive se extinde cu trei reprezentanți regionali, în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara

ALD Automotive se extinde cu trei reprezentanți regionali, în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara

FOTO: Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2017

Compania de leasing operațional ALD Automotive - filiala BRD Groupe Societe Generale și a grupului ALD, se extinde în țară cu trei reprezentanți regionali în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deservi clienții corporate și companiile mici și mijlocii, urmând să aibă sedii în 24 de județe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Anunțăm extinderea acoperirii regionale în 24 de județe noi cu soluții de mobilitate și leasing operațional. Am început încă din iunie cu Moldova și am continuat cu Transilvania și Banat, datorită potențialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiș, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante. În Iași se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiție în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie. Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienților noștri, cât și IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înțeleagă beneficiile leasingului operațional, ne oferă oportunități de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

Lovitură pentru Dacia: Logan, Sandero și Duster, în topul mașinilor cu cele mai multe defecte CITEȘTE ȘI Lovitură pentru Dacia: Logan, Sandero și Duster, în topul mașinilor cu cele mai multe defecte

Nunărul de clienți a crescut în ultimii 3 ani, principalii vectori de creștere au fost dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali și lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor.

În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii românești a fost livrată către firme din provincie.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite: Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău și Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Mureș, Bistrița Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna (reprezentant regional Transilvania) și Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj (reprezentant regional Banat).

ALD oferă servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări, având 6.000 de angajați la nivel mondial și dministrează 1,44 de milioane de autovehicule (iunie 2017).

Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale și a grupului ALD. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ald automotive
brd societe generale