Aston Martin a prezentat un automobil zburător de lux care va avea un preț „cu șapte zerouri”

Aston Martin a prezentat un automobil zburător de lux care va avea un preț „cu șapte zerouri”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 iul 2018

Aston Martin a trecut în alt registru, propunând publicului un concept al unui vehicul zburător, intitulat „mașină sport pentru cer”. Chiar dacă este un concept, vehiculul este perfect funcțional și a fost prezentat la un show aviatic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aston Martin a debutat în zona de vehicule zburătoare cu un automobil hibrid - electric sport, botezat „mașină sport pentru cer” și care vrea să revoluționeze zona de transporturi de pasageri.

Volante Vision Concept a fost expus la show-ul aviatic din Farnborough, poate decola și ateriza vertical și poate atinge viteza de 322 km/h.

Reprezentanții Aston Martin au declarat că vehiculul va fi un gen de taxi aerian, va reprezenta un obiect de lux, iar prețul va fi „unul cu șapte cifre”.

Automobilul aerian a fost dezvoltat în parteneriat cu Universitatea din Cranfield, cu Cranfield Aerospace Solutions și cu producătorul de motoare de avioane Rolls Royce. Vehiculul dispune de soluții de inteligență artificală și are capabilități de rulare autonomă. Cei care l-au construit spun că se simte ca un avion, dar are la interior luxul unui vehicul Aston Martin.

Andy Palmer, șeful Aston Martin: ”Cu o populație în creștere în zonele urbane, congestia în orașe va crește continuu. Avem nevoie să căutăm soluții alternative pentru reducerea congestiei, reducerea poluării și îmbunătățirea mobilității. Călătoriile aeriene vor fi o parte crucială în viitorul transportului, iar Volante Vision Concept este soluția de mobilitate de lux de top”.

viewscnt
Afla mai multe despre
aston martin
masina zburatoare
volante
vision concept