Autoturismele care trec podul peste Dunăre, în sensul Giurgiu – Ruse, nu achită tariful de trecere în 20 iunie

Autoturismele care trec podul peste Dunăre, în sensul Giurgiu – Ruse, nu achită tariful de trecere în 20 iunie
scris 14 iun 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, vineri, că, în 20 iunie, autoturismele, care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere, cu ocazia Zilei Podului.

Regula este valabilă doar pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto, scrie News.ro.

FOTO Volvo și Uber au prezentat noul model de vehicul autonom. Uber va testa livrarea de mâncare cu drona CITEȘTE ȘI FOTO Volvo și Uber au prezentat noul model de vehicul autonom. Uber va testa livrarea de mâncare cu drona

”În data de 20 iunie, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere”, se arată în comunicat.

Data de 20 iunie a fiecarui an este considerată „Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului, în conformitate cu prevederile unui ordin al Ministerului Transporturilor din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod giurgiu ruse