Boeing extinde inspectarea noilor avioane 787 Dreamliner, după descoperirea unor defecte

Boeing extinde inspectarea noilor avioane 787 Dreamliner, după descoperirea unor defecte
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2020

Boeing a decis să extindă inspectarea noilor avioane 787 Dreamliner, după descoperirea unui defect de producție care fusese anunțat deja în secțiuni ale avionului unde nu fusese observat anterior, a relatat, luni, publicația Wall Street Journal, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritățile de reglementare pentru siguranța aeriană din SUA și inginerii Boeing sunt de acord că noua problemă descoperită nu prezintă un pericol iminent de siguranță, a scris WSJ, citând oficiali din industrie și guvern, scrie News.ro.

Transportul maritim de mărfuri, în scădere CITEȘTE ȘI Transportul maritim de mărfuri, în scădere

Cu toate acestea, noua problemă va duce probabil la o intensificare a  evaluării măsurilor de siguranță luate în  producția avioanelor 787, de către Administrația Federală pentru Aviație, a adăugat WSJ, citând pe unul dintre oficiali.

Boeing a anunțat, în decembrie, că reduce producția de avioane 787, pentru a patra oară în decurs de 18 luni, după ce a înregistrat zero livrări în noiembrie, în timp ce defectele de producție au agravat întârzierile provocate de criza Covid-19.

Producătorul american de avioane nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
787 dreamliner
boeing