Bridgestone va scumpi anvelopele cu 8%, în medie, din aprilie/mai

Bridgestone va scumpi anvelopele cu 8%, în medie, din aprilie/mai
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 22 feb 2017

Bridgestone Europa anunță o creștere medie a prețurilor pe categorii de până la 8% la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare, SUV-uri și motociclete, valabilă pentru toate mărcile, ca urmare a majorării costurilor materiilor prime.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Creșterea va fi aplicată de la 1 aprilie 2017 pentru anvelopele de vară și de la 1 mai 2017 pentru anvelopele de iarnă.

Bridgestone va continua să monitorizeze îndeaproape prețurile materiilor prime pentru a se asigura că va putea dezvolta și livra anvelope inovatoare și soluții conexe.

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, Belgia, este o filială deținută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume. Bridgestone EMEA operează în peste 60 de țări și are peste 18.200 de angajați. La nivelul întregii regiuni, compania deține 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare și un centru de testare.

viewscnt
Afla mai multe despre
anvelope
scumpiri