British Airways a anulat cursele de sâmbătă din și înspre Turcia

British Airways a anulat cursele de sâmbătă din și înspre Turcia
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 iul 2016

British Airways a anulat toate zborurile de sâmbătă din și înspre Turcia și cel puțin o cursă cu plecare duminică din Instanbul, în urma loviturii de stat eșuate din noaptea trecută, a anunțat astăzi operatorul aerian britanic, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"În lumina evenimentelor din Turcia am anulat toate cursele din și înspre Turcia cu plecare sâmbătă, 16 iulie, precum și zborul BA675, cu plecare duminică, 17 iulie, din Instanbul", potrivit unui comunicat al British Airways.

Compania britanică a precizat că va monitoriza situația din Turcia.

"Siguranța pasagerilor și a echipajelor vine pe primul loc și nu vom opera zborururi decât dacă acestea sunt sigure", se arată în comunicat.

Tarom va opera cursa care pleacă la ora 16.25 spre Istanbul; la întoarcere va lua și pasagerii cursei anulate dimineața CITEȘTE ȘI Tarom va opera cursa care pleacă la ora 16.25 spre Istanbul; la întoarcere va lua și pasagerii cursei anulate dimineața

Potrivit premierului turc Binali Yildirim, 161 de persoane au fost ucise și alte 1440 au fost rănite în urma unei tentative de lovitură de stat militară. Aproape 2.840 de soldați au fost reținuți în urma incidentelor care au izbucnit vineri seara.

Bilanțul anunțat de Yildirim este mai mic decât cel comunicat anterior de noul șef al armatei, Umit Dundar. Într-o intervenție televizată, Dundar declarase că numărul celor care și-au pierdut viața a atins 194 persoane, dintre care 41 de polițiști, doi soldați, 47 civili și 104 persoane considerate parte a autorilor tentativei de lovitură de stat, potrivit news.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
british airways
zboruri
anulare
turcia
lovitura de stat
tentativa