Caz rar - Uzină auto, oprită din cauza unei crime

Caz rar - Uzină auto, oprită din cauza unei crime
scris 16 aug 2022

Fabrica de automobile a General Motors din Michigan a fost oprită surprinzător, din motive care nu țin nici de criza de semiconductori, nici de Covid-19, ci din cauza decesului unui angajat, în urma unei posibile crime.

Niciun automobil nu a fost produs în fabrica General Motors din localitatea Orin, conform dispozițiilor poliției, care a început să investigheze o posibilă crimă comisă în interiorul fabricii. Un bărbat cu multiple răni a fost găsit decedat la prima oră a dimineții, în interiorul uzinei, existând suficiente suspiciuni din partea poliției privind o crimă.

Fabrica GM este cea în care sunt asamblate mașinile Gevrolet Bolt EV și EUV, o unitate cu 1.200 de angajați. Potrivit informațiilor publicate de presa americană, poliția suspectează angajații unei companii partenere care au contract de curățenie pentru spațiile uzinei. Un posibil conflict între aceștia ar putea fi cauza decesului bărbatului găsit.

Toyota anunță o posibilă creștere a producției față de planurile anterioare CITEȘTE ȘI Toyota anunță o posibilă creștere a producției față de planurile anterioare

Producția de automobile a fost reluată ulterior, la capacitate normală, pierderea de producție de circa 150 de vehicule urmând să fie recuperată în perioada următoare.

Uzina Orion a General Motors este prima unitate a companiei care a fost convertită pentru producția de vehicule electrice, în urma unei investiții de 300 de milioane de dolari. Începând din 2020, producția de mașini cu motoare termice a fost oprită, după aproape 40 de ani, pentru a face loc liniilor de asamblare pentru modelul Chevrolet Bolt EV.

viewscnt
Afla mai multe despre
productie chevrolt bolt
uzina general motors